Trouwauto huren

Jouw trouwauto naar wens

Je trouwdag is waarschijnlijk één van de mooiste dagen in je leven. En hoe kun je deze dag nog mooier en completer maken? Met een trouwauto van Limolux natuurlijk!

Met onze trouwauto’s wordt je op jouw grote dag in stijl en luxe vervoerd. En onze privé chauffeur zorgt ervoor dat jij helemaal ontzorgd wordt. Nergens meer naar omkijken en zonder zorgen naar je kapper, visagist, fotoshoot en trouwlocatie. Het kan allemaal! En voor je bruidsstoet en op je foto’s zijn onze trouwauto’s de mooiste aanvulling!

Wij begrijpen dat je op je trouwdag het perfecte plaatje voor je ziet. Daarom doen wij er alles aan om dit plaatje compleet te maken voor jou en je partner. Wij zorgen dat de auto passend is bij jullie bruiloft en naar wens zorgen we er voor dat je trouwauto of limousine op en top versierd wordt. Geef je wens aan bij Limolux en wij zetten je wens om naar de realiteit!

Onze professionele dienstverlening ontzorgt jou en je partner volledig op jullie mooie dag. Nergens naar omkijken, overal op tijd aanwezig en daarnaast schitteren in luxe en stijl. Ervaar je dag als een echte VIP waarbij jullie als bruidspaar helemaal centraal staan!

 

Trouwauto met chauffeur

Bij ons stopt het natuurlijk niet alleen bij het huren van de auto. Onze professionele en discrete privé chauffeurs zorgen ervoor dat jouw ervaring helemaal compleet wordt.

Je bereikt je chauffeur via de intercom. Alle privacy die je wenst, maar toch altijd iemand die voor je klaarstaat en bij wie je terecht kan met al je vragen. We werken alleen met de beste chauffeurs die ervoor zorgen dat alles voor jou en je partner naar wens verloopt op jullie magische trouwdag!

Wil je op al je feestjes als een echte ster worden vervoerd? Dat kan! Je kan gebruikmaken van onze services voor allerlei gelegenheden. Of het nu gaat om een feestje, jubileum, een simpeler taxiritje of een zakelijke taxi, je vindt het bij Limolux allemaal! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact met ons op om een ​​rondleiding te boeken of voor meer informatie