Evenementenvervoer

Exclusieve Evenementenvervoer Service met Professionele Chauffeurs

Sommige momenten in het leven mogen extra groot gevierd worden. En bij Limolux maken we deze momenten helemaal voor jou af! Met ons evenementenvervoer van luxe auto’s en privé chauffeurs verzorgen we jouw evenementenvervoer tot in de puntjes. Jouw feestje wordt dus van begin tot eind helemaal zoals jij dit voor je ziet.

Op de terugreis ook verzekerd zijn van vervoer dat op tijd voor je klaarstaat? Ook dan zijn we er voor je! Je boekt je vervoer vooruit en wij zorgen ervoor dat we je vlucht in de gaten houden en dat onze chauffeurs voor je klaarstaan op het moment van aankomst!

Wil jij in de spotlights staan op je verjaardag, sweet 16, feestje of evenement? Ook dan zorgen wij dat jouw feest onvergetelijk wordt met ons evenementenvervoer! Of het nu gaat om je verjaardag, een speciale verrassing op Valentijnsdag, een romantisch avondje uit of een andere viering. Bij ons huur je je limousine met chauffeur of ander luxe vervoer en ervaar je je dag volledig in stijl. En ook op Instagram en Snapchat steel je de show met de foto’s die je in onze luxe wagens maakt!

Wil je gebruikmaken van luxe vervoer tijdens een andere gelegenheid zoals een stedentrip in binnen- of buitenland? Ook dat is mogelijk!

We zien je hopelijk snel in één van onze luxe auto’s! Ben je op zoek naar ander vervoer, zoals een zakelijke taxi of een privé chauffeur? Ook dan kun je bij Limolux terecht!

Neem contact met ons op om een ​​rondleiding te boeken of voor meer informatie