Over Ons

Een paar woorden over ons bedrijf

Nederland is een bedrijvig landje met een groeiende economie. Dat brengt met zich mee dat er steeds meer vraag komt naar luxe vervoer. Tijd is immers geld en wie zich in één van onze limousines laat vervoeren kan ook de reistijd van a naar b zinvol benutten.

Ook artiesten en modellen worden steeds vaker met een limousine vervoerd. Zo genieten zij optimaal van comfort en privacy onderweg naar hun bestemming. De vraag naar limousines wordt dus steeds groter. Daarom hebben wij besloten om naast ons reguliere taxibedrijf Limolux op te richten. Zo kunnen wij nog beter aan de wensen van onze klanten en potentiële klanten voldoen.


Luxe vervoer met chauffeur Eindhoven en omgeving

Soms zitten er gewoon niet genoeg uren in een dag. Een groot probleem voor de drukbezette zakenman of -vrouw. Het heen en weer reizen tussen locaties is een tijdrovende zaak waarmee dikwijls veel tijd verloren gaat. Tijd, die u graag zinvol had willen besteden.

Als u gebruik maakt van zakelijk vervoer met Limolux gaat er geen kostbare tijd meer verloren. U kunt dan in alle rust uw reistijd goed besteden aan belangrijke zaken.

Ook voor VIP vervoer en luxe vervoer voor speciale gelegenheden staan wij voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten comfortabel en veilig op de plaats van bestemming aankomen. Onze limousines en professionele chauffeurs staan garant voor een onvergetelijke rit.

Veiligheidsgarantie

Meer dan 15 jaar ervaring staan ​​garant voor een perfecte service, topcondities en de scherpste prijzen.

Snel ophalen

Wij bieden internationale taxi's, taxidiensten, rondleidingen en reisgidsen met nog veel meer diensten.

Veel locatie

Onze prijzen zijn redelijk en we bieden ook speciale aanbiedingen. onze chauffeurs zijn ervaren en slim.