zakelijk-vervoer

Onderweg werken met ons zakelijk vervoer

Heb je een meeting, een evenement of een andere zakelijke aangelegenheid? Limolux verzorgt jouw zakelijke vervoer. Of je nu tussen hotels, bedrijven, stations of andere bestemmingen reist, wij staan voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat je in stijl en op tijd aankomt en dat je onderweg in alle rust en stilte je zakelijke event voorbereidt. Want zakelijk en directievervoer vraagt om vervoer in stijl!

Vooral in deze snelle tijd is het fijn als je altijd bereikbaar bent en prettig kunt doorwerken. Met onze luxe auto’s reis je niet alleen in stijl, maar heb je ook een kantoor voor onderweg. Of je nu rustig wilt werken of online wilt vergaderen via Teams, Zoom of Skype, het kan allemaal met onze stabiele 5G internetverbinding en onze video- en audiofaciliteiten. Ook heeft elke zitplaats van ons luxe vervoer automatische tafels waarop je prettig werkt met je laptop of tablet.

Zo ben je ook onderweg altijd optimaal bereikbaar en verlies je geen minuut van je kostbare tijd.

 

Privé chauffeurs

Om jouw zakelijke vervoer helemaal compleet te maken, wordt je vervoerd door een privé chauffeur die altijd klaarstaat om al je vragen te beantwoorden. Wij werken met professionele chauffeurs die waarde hechten aan jouw privacy en wensen. Of je nu in stijl en op je bestemming wilt aankomen of juist discreet en zonder teveel aandacht, wij zorgen dat alles verloopt zoals jij dit wilt!

Ook zorgen we voor een strakke planning in overleg, zodat je altijd op de hoogte bent van wanneer onze chauffeur voor je klaarstaat.

Neem contact met ons op om een ​​rondleiding te boeken of voor meer informatie